Когато си отдал целия си живот на спорта и здравословното хранене,

...
Когато си отдал целия си живот на спорта и здравословното хранене,
Коментари Харесай

Майка и дъщеря са, не са сестри

Когато си отдал целия си живот на спорта и здравословното хранене, резултатите остават забележими за дълго, а годините се трансформират просто в цифра. И никой не може да повярва, че си на толкоз, колкото му казваш.

Поредният образец за това е Денис Остин. Тя е фитнес инструктор от дълги години, като подчертава най-вече на лесните и ефикасни упражнения в домашни условия. Освен това е създател на няколко книги и основател на списанието Fit Over 50.

Един от огромните триумфи на Денис е, че съумява да възпламени и щерка си по здравословния метод на живот и в този момент тя върви по нейните стъпки. 33-годишната Кейти към този момент се появява в няколко видеа на майка си в TikTok, в които демонстрира извършения с висока активност, до момента в който Денис показва други с по-ниска. И по този начин се трансформират в съвършения фитнес дует. Двете водят и общи тренировки с десетки запалянковци.

А потребителите няма по какъв начин да пропуснат обстоятелството, че двете дами наподобяват в действителност ужасно и по-скоро бихме решили, че са сестри, а не майка и щерка. Освен това са съвършеното доказателство, че спортът наистина е здраве, само че е и външна хубост, и млад дух, написа lifestyle.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР